Werkwijze bij dakcoating

1. Reiniging van de dakpannen

Met behulp van een hogedrukspuit worden de dakpannen gereinigd. Zodra het dak schoon is zal alles, indien nodig, weer gereinigd worden, zoals gevels/boeidelen/tuinpaden en ramen.

2. Aanbrengen van het desinfectiemiddel

Een dak wordt bijna 100% schoon met de hogedrukreiniger, maar er zullen altijd sporen van bacteriƫn, schimmels, algen en mossen achterblijven. Om deze ook ook te verwijderen, spuiten wij het dak in met een desinfectiemiddel; een milieuvriendelijk product dat niet schadelijk is voor de gezondheid van mens/dier of plant.

3. Aanbrengen van dakcoating

Windveren, boeidelen, dakkapellen etc. worden waar nodig afgeplakt zodat er dan geen nevel op kan komen. Het aanbrengen van dakcoating gebeurt m.b.v een airless-spuit, deze spuit de coating onder hoge druk op de pannen waardoor alle hoeken en gaten goed gevuld worden. Vooraf aan het coaten wordt het dak voorzien van een speciale primer. De primer zorgt voor een optimale hechting van de coating. Na het aanbrengen van de primer wordt de coating in twee lagen aangebracht. Een goede dekking is hiervan het resultaat. Verwijderen van het afplakmateriaal gebeurt zodra de coating iets gedroogd is.

Uw dak weer als nieuw

Het is niet nodig om nieuwe dakpannen te laten leggen om uw woning er weer fris uit te laten zien.

× WhatsApp met ons!