Voorbeelden van dakreiniging

Dakreiniging

Dakcoating Hilberts heeft veel ervaring op het gebied van dakreiniging. Wij werken alleen met milieuvriendelijke middelen en maken gebruik van professionele apparatuur. Hieronder vindt u een greep uit onze dakreiniging opdrachten.

Voorbeeld dakreiniging en dak impregneren

Na verloop van tijd wordt een dak van een huis wat minder aantrekkelijk wat betreft aanzicht. Door onder andere weersinvloeden en mosvorming kan een dak al snel slecht ogen. Bij onderstaande woning hebben wij met grote zorg het dak weer in fantastische staat gekregen middels dakreiniging en het dak vervolgens impregneren!

Voor

Na

Voorbeeld van het dak ontmossen in Hardenberg, Overijssel

Wanneer de woning wordt omringd door bomen blijft het dak vaak vochtig, omdat zonlicht wordt geblokkeerd door de bomen. Mos krijgt dan vrij spel. Zo ook bij deze woning in Hardenberg, prachtig gelegen in een groene omgeving. Deze woning is flink aangepakt door eigenaar, waarbij ook het dak flink wat verzorging nodig had. Wij hebben het dak grondig gereinigd en alle mos en alg verwijderd. Alleen dat was al een flinke verbetering, zoals te zien is op de foto’s. Na deze reiniging hebben de dakpannen ook nog een beschermende coating gekregen in antraciet kleur.

Voor

Na

Voorbeeld van dakpannen reinigen in Borger, Drenthe

Het dak van deze sfeervolle woning in Borger (Drenthe) is gereinigd en ontdaan van aanslag en mossen. Nadat de dakpannen zijn gereinigd is het dak geimpregneerd. Door het aanbrengen van een speciale coating is het dak waterafstotend en krijgt nieuw vuil zoals aanslag en mos minder kans.

Voor

Na

Ook het dak van uw huis laten reinigen?

Bent u benieuwd hoe Dakcoating Hilberts u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, vraag een offerte aan en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

× WhatsApp met ons!