Voorbeelden dakcoating

Dakcoating

Dakcoating Hilberts is de specialist op het gebied van dakcoating. Na een grondige dakreiniging beschermen wij uw dak met onze speciale dakcoating. Wij brengen dakcoating aan op allerlei soorten daken in diverse kleuren.

Voorbeeld van dakcoating in Emmen

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Hoogeveen

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Elim

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Dalfsen

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Utrecht

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Lemelerveld

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Steenwijk

Voor

Na

Voorbeeld reinigen en coaten van een dak

Hieronder een voorbeeld van een bestaand woonhuis waar wij het dak hebben gereinigd en vervolgens hebben voorzien van een coating.

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Amsterdam

Voor deze woning in Noord-Holland (Amsterdam) is het dak vooraf grondig gereinigd. De dakpannen zijn daarna voorzien van een grijs-blauwe coating. Niet alleen krijgt vuil minder snel kans, het dak geeft ook direct weer veel meer uitstraling aan de gehele woning. Ook iets voor u? Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte!

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Wateren, Drenthe

In het Drentse Wateren hebben we het dak van deze woning, wat zich uitstrekte over drie daken een compleet ander uiterlijk gegeven. Na een grondige reiniging zijn de dakpannen behandeld met een andere kleur waardoor het dak van de klassieke oranjerode dakpan is omgeturnd naar een moderne uitstraling in zwartgrijs.

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Noordscheschut, Drenthe

Voor dit project in Drenthe zie je goed wat een andere kleur van de dakpannen kunnen doen voor de uitstraling van een woning. Het dak is grondig gereinigd en daarna behandeld met coating voor de dakpannen in antraciet.

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Hoogeveen, Drenthe

Dit dak is na jaren flink verweerd. De dakpannen zijn dof geworden door jarenlange invloeden van het weer. Dakpannen laten vervangen is een prijzige operatie. Door de dakpannen te laten reinigen en te voorzien van een beschermende coating kunnen uw dakpannen weer jaren mee, en geeft het weer een opgefriste uitstraling zoals dit project in Hoogeveen, Drenthe.

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Hauwert, Friesland

Dit huis in een bijzondere bouwstijl waarbij het dak aansluit op de oprit heeft een flinke opknapbeurt gekregen door het dak te reinigen en te coaten in Hauwert, Friesland. Mossen en aanslag zijn verwijderd waarna een coating in antraciet het dak weer in volle glorie is hersteld.

Voor

Na

Voorbeeld van dakcoating in Rijssen, Overijssel

De dakpannen van deze woning in Overijssel zijn na jaren van invloed door de weersinvloeden flink verweerd en dof geworden. De eigenaar van de woning heeft na het reinigen van het dak er voor gekozen door Dakcoating Hilberts de dakpannen te coaten met een andere kleur waardoor de woning weer een frisse uitstraling heeft gekregen.

Voor

Na

Ook uw dak laten coaten?

Bent u benieuwd hoe Dakcoating Hilberts u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, vraag een offerte aan en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

× WhatsApp met ons!