Velden zijn niet correct ingevuld
Visual

Terrascoating

Wanneer u zelf uw bestrating niet meer schoon krijgt of u wilt eens een andere kleur bestrating heeft u twee keuzes, nieuwe bestrating aanschaffen of.... Dakcoating Hilberts inschakelen. Het oude terras eruit halen en nieuwe erin te leggen kost veel tijd en geld. Vaak is het niet eens nodig omdat er een voordeligere optie is. Daarom bieden wij naast het reinigen ook terrasreiniging en terrascoating aan. Dit is een goedkoper en sneller alternatief voor volledige vervanging van uw terras.

Terras laten reinigen

Last van doffe terrastegels? Geef uw terrastegels weer een frisse uitstraling!

Uw terras laten reinigen

Uw bestrating heeft veel te verduren onder allerlei omstandigheden, zoals; koud of warm weer, regen of zon. Vele factoren zorgen ervoor dat uw bestrating na enkele jaren niet meer de oude is. Dakcoating Hilberts helpt u graag bij het reinigen van uw bestrating zoals de terrastegels, borders en tuinpaden. Daarnaast kunnen wij ook een coating aanbrengen op de stenen zodat uw terras jaren beschermd blijft. Deze coating is overigens in verschillende kleuren te krijgen waardoor uw terras weer als nieuw eruit ziet!

Terrascoating aanbrengen voor bescherming en kleur

Met terrascoating brengen wij een beschermlaag aan op uw bestrating. Hierdoor wordt de bestrating beschermd tegen allerlei invloeden. Deze coating is te verkrijgen in verschillende kleuren, waardoor uw terras helemaal nieuw lijkt. Het voordeel van terrascoating is, dat uw terras weer jaren meegaat en dat het schoonmaken van uw terras in de toekomst makkelijker wordt dankzij de vuilafstotende werking van de aangebrachte coating.

Vraag meer informatie of een offerte aan