Velden zijn niet correct ingevuld
Visual

Voorbeelden van dakreiniging en dakcoating

Dakcoating Hilberts is de specialist op het gebied van dakbehandeling en gevelbehandeling. Zo kunt u bij ons terecht voor dakcoating, dakreiniging, impregneren van dakpannen en gevelreiniging. Dakcoating Hilberts heeft de afgelopen jaren voor veel verschillende opdrachtgevers mogen werken. Dakcoating Hilberts werkt zowel voor bedrijven als particulieren door heel Nederland.

Wij van Dakcoating Hilberts zijn trots op ons werk en dat delen wij graag met u! Hieronder vindt u een greep uit onze projecten die wij in de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren. Mocht u vragen hebben over een van onze projecten of diensten, vul dan vrijblijvend ons contactformulier in.


Dakreiniging

Dakcoating Hilberts heeft veel ervaring op het gebied van dakreiniging. Wij werken alleen met milieuvriendelijke middelen en maken gebruik van professionele apparatuur. Hieronder vindt u een greep uit onze dakreiniging opdrachten.

Voorbeeld dakreiniging en dak impregneren

Na verloop van tijd wordt een dak van een huis wat minder aantrekkelijk wat betreft aanzicht. Door onder andere weersinvloeden en mosvorming kan een dak al snel slecht ogen. Bij onderstaande woning hebben wij met grote zorg het dak weer in fantastische staat gekregen middels dakreiniging en het dak vervolgens impregneren!

Voor:

dak met mos en vuil

Na:

dak gereinigd en geimpregneerd

Voorbeeld van het dak ontmossen in Hardenberg, Overijssel

Wanneer de woning wordt omringd door bomen blijft het dak vaak vochtig omdat zonlicht wordt geblokeerd door de bomen. Mos krijgt dan vrij spel. Zo ook bij deze woning in Hardenberg, prachtig gelegen in een groene omgeving. Deze woning is flink aangepakt door eigenaar, waarbij ook het dak flink wat verzorging nodig had. Wij hebben het dak grondig gereinigd en alle mos en alg verwijderd. Alleen dat was al een flinke verbetering zoals te zien is op de foto's. Na deze reiniging hebben de dakpannen ook nog een beschermende coating gekregen in antraciet kleur.

Voor:

Dakreiniging in Hardenberg, situatie vooraf

Na:

Dakreiniging in Hardenberg, situatie na behandeling

Voorbeeld van dakpannen reinigen in Borger, Drenthe

Het dak van deze sfeervolle woning in Borger (Drenthe) is gereinigd en ontdaan van aanslag en mossen. Nadat de dakpannen zijn gereinigd is het dak geimpregneerd. Door het aanbrengen van een speciale coating is het dak waterafstotend en krijgt nieuw vuil zoals aanslag en mos minder kans.

Voor:

Dakcoating in Borger, situatie voor

Na:

Dakcoating in Borger, situatie na behandeling


Ook het dak van uw huis laten reinigen?

Het is niet nodig om nieuwe dakpannen te laten leggen om uw woning er weer fris uit te laten zien.


Dakcoating

Dakcoating Hilberts is de specialist op het gebied van dakcoating. Na een grondige dakreiniging beschermen wij uw dak met onze speciale dakcoating. Wij brengen dakcoating aan op allerlei soorten daken in diverse kleuren.

Voorbeeld reinigen en coaten van een dak

Hieronder een voorbeeld van een bestaand woonhuis waar wij het dak hebben gereinigd en vervolgens hebben voorzien van een coating.

Voor:

reinigen van dak tbv aanbrengen dakcoating

Na:

dak bestaand woonhuis na dakcoating

Geinteresseerd in dakcoating? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Voorbeeld van dakcoating in Amsterdam

Voor deze woning in Noord-Holland (Amsterdam) is het dak vooraf grondig gereinigd. De dakpannen zijn daarna voorzien van een grijs-blauwe coating. Niet alleen krijgt vuil minder snel kans, het dak geeft ook direct weer veel meer uitstraling aan de gehele woning. Ook iets voor u? Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte!

Voor:

Dakcoating in Amsterdam, situatie vooraf

Na:

Dakcoating in Amsterdam, situatie na behandeling

Voorbeeld van dakcoating in Wateren, Drenthe

In het Drentse Wateren hebben we het dak van deze woning, wat zich uitstrekte over drie daken een compleet ander uiterlijk gegeven. Na een grondige reiniging zijn de dakpannen behandeld met een andere kleur waardoor het dak van de klassieke oranjerode dakpan is omgeturnd naar een moderne uitstraling in zwartgrijs.

Voor:

Dakcoating in Wateren, situatie vooraf

Na:

Dakcoating in Wateren, situatie na behandeling

Voorbeeld van dakcoating in Noordscheschut, Drenthe

Voor dit project in Drenthe zie je goed wat een andere kleur van de dakpannen kunnen doen voor de uitstraling van een woning. Het dak is grondig gereinigd en daarna behandeld met coating voor de dakpannen in antraciet.

Voor:

Dakcoating in Noordscheschut, situatie vooraf

Na:

Dakcoating in Noordscheschut, situatie na behandeling

Voorbeeld van dakcoating in Hoogeveen, Drenthe

Dit dak is na jaren flink verweerd. De dakpannen zijn dof geworden door jarenlange invloeden van het weer. Dakpannen laten vervangen is een prijzige operatie. Door de dakpannen te laten reinigen en te voorzien van een beschermende coating kunnen uw dakpannen weer jaren mee, en geeft het weer een opgefriste uitstraling zoals dit project in Hoogeveen, Drenthe.

Voor:

Dakcoating in Hoogeveen, situatie vooraf

Na:

Dakcoating in Hoogeveen, situatie na behandeling

Voorbeeld van dakcoating in Hauwert, Friesland

Dit huis in een bijzondere bouwstijl waarbij het dak aansluit op de oprit heeft een flinke opknapbeurt gekregen door het dak te reinigen en te coaten in Hauwert, Friesland. Mossen en aanslag zijn verwijderd waarna een coating in antraciet het dak weer in volle glorie is hersteld.

Voor:

Dakcoating Friesland (Hauwert), situatie vooraf

Na:

Dakcoating in Friesland, situatie na behandeling

Voorbeeld van dakcoating in Rijssen, Overijssel

De dakpannen van deze woning in Overijssel zijn na jaren van invloed door de weersinvloeden flink verweerd en dof geworden. De eigenaar van de woning heeft na het reinigen van het dak er voor gekozen door Dakcoating  Hilberts de dakpannen te coaten met een andere kleur waardoor de woning weer een frisse uitstraling heeft gekregen.

Voor:

Dakcoating in Rijssen, situatie vooraf

Na:

Dakcoating in Rijssen, situatie na behandeling


Uw dak laten coaten?

Neem vrijblijvend contact op met Dakcoating Hilberts over het laten aanbrengen van dakcoating.


Terrasreiniging en terrascoating

Uw terras krijgt veel te verduren onder allerlei omstandigheden, zoals koud of warm weer, regen of zon. Vele factoren zorgen ervoor dat uw bestrating na enkele jaren niet meer de oude is. Wij kunnen een coating aanbrengen zodat uw terras jaren beschermd blijft.

Voorbeeld van terrastegels zwembad reinigen en coaten in Hoogeveen, Drenthe

Een particulier met een zwembad in Hoogeveen zat met zijn handen in het haar. Na een aantal jaar geen onderhoud te hebben gedaan aan het zwembadterras, begonnen algen en mos de tegels over te nemen. Om het zwembadterras weer een frisse uitstraling te geven is Dakcoating Hilberts gevraagd om de tegels rondom het zwembad te reinigen. Na een grondige reiniging waren alle mos en algen verwijderd en is het terras ingespoten met een speciale coating. Dankzij de reiniging kan het zwembadterras weer jaren mee.

Reiniging van tegels rondom zwembad in Hoogeveen, voor en na


Uw terras laten reinigen en/of coaten?

Dakcoating Hilberts geeft u vrijblijvend advies over het laten reinigen van uw terras.