Over Dakcoating Hilberts

Dakpannen worden na verloop van tijd vuil en worden aangetast door verschillende invloeden zoals ons klimaat. Door uw dak te reinigen verwijdert u het vuil, maar lost u het probleem voor in de toekomst niet altijd op.

Dakcoating Hilberts is werkzaam in Noord en Midden Nederland

Na enkele jaren kunt u vervolgens weer met reinigen beginnen, wat een arbeidsintensief proces is. Daarom biedt Dakcoating Hilberts verschillende behandelingen aan voor uw dak. Naast het schoonmaken, impregneren wij uw dak, welke een optimale bescherming biedt. Door het reinigen van uw dak kan de uitstraling wat vaal worden. Dit komt vooral voor bij oude pannen. Wij kunnen daarom uw dak ook coaten in verschillende kleuren. Uw dak ziet er hierna als nieuw uit!

Zijn de dakpannen te poreus of te beschadigd, dan is een dakbehandeling niet altijd de juiste oplossing voor de langere termijn. In dat geval kunnen wij uw dak renoveren. Met een dakrenovatie of met het leggen van nieuwe dakpannen, kan uw dak er weer jaren tegenaan.

Naast dat wij deze verschillende werkzaamheden verrichten, zijn wij uiterst klantvriendelijk en denken wij graag met u mee. Dit is de extra service die wij graag aan u bieden. Wij werken alleen met dakcoating en materialen op milieuvriendelijke basis. Tevens leveren wij een garantiecertificaat van 5 jaar.

Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke producten. En daarom zijn onze producten DIN EN ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en DIN EN ISO 14001 (Milieumanagement) gecertificeerd.

Daarom kiest u voor Dakcoating Hilberts:

Ook uw dak weer als nieuw?

Bent u benieuwd hoe Dakcoating Hilberts u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, vraag een offerte aan en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

× WhatsApp met ons!