Over Dakcoating Hilberts

Dakpannen, gevels en terrasstenen worden na verloop van tijd vuil en worden aangetast door verschillende invloeden zoals ons klimaat. Door uw dak, gevel of terras te reinigen verwijdert u het vuil, maar lost het probleem voor in de toekomst niet op.

Dakcoating Hilberts is werkzaam in heel Nederland

Na enkele jaren kunt u vervolgens weer met reinigen beginnen, wat een arbeidsintensief proces is. Daarom biedt Dakcoating Hilberts verschillende behandelingen aan voor uw dak, gevel en terras. Naast het schoonmaken van uw dak, gevel of terras impregneren wij uw dak of gevel die optimale bescherming geeft. Door het reinigen van uw dak of terras kunnen deze vaal worden. Dit komt vooral voor bij oude pannen of bestrating. Wij kunnen daarom uw dak of terras ook coaten in verschillende kleuren. Uw dak of terras zien er hierna als nieuw uit!

Naast deze verschillende werkzaamheden zijn wij uiterst klantvriendelijk en denken wij graag met u mee. Dit is de extra service die wij graag aan u bieden. Wij werken alleen met dakcoatingen materialen op milieuvriendelijke basis. Tevens leveren wij een garantiecertificaat van 5 jaar.

Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke producten. En daarom zijn onze producten DIN EN ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en DIN EN ISO 14001 (Milieumanagement) gecertificeerd.

Daarom kiest u voor Dakcoating Hilberts

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Klantvriendelijk en meedenkend
  • Dakcoating en materialen op milieuvriendelijke basis
  • Uw dak is in verschillende kleuren uitvoerbaar
  • Gratis vrijblijvende offerte

Bekijk ook onze dakbehandelingengevelbehandelingen en terrascoating.