Uw pand weer als nieuw middels gevelcoating

Wilt u de bestaande gevel van uw bedrijfspand een opknapbeurt geven? Middels gevelcoating, eventueel in combinatie met een behandeling tegen vocht en vuil, kan uw gevel er weer als nieuw uitzien! Dakcoating Hilberts is al vele jaren gespecialiseerd in onder andere het impregneren en reinigen van gevels en daken maar ook in dakcoating en gevelcoating.

 

Hoe gaan wij te werk?

Graag komen wij bij u op locatie om een impressie van de huidige situatie te krijgen. Vervolgens bepalen wij samen met u wat de mogelijke werkzaamheden kunnen zijn om uw gevel op te knappen. Dit kan bestaan uit gevelreiniging en gevelcoating maar ook uw gevel voorzien van een nieuwe coating kan tot de mogelijkheden behoren.

Verrichten van voorbereidend werk

Wanneer wij gevelcoating aanbrengen dan dient er eerst voorbereidend werk gedaan te worden. Vuil en aanslag verwijderen wij eerst door middel van reiniging met warm water (stomen). Vervolgens moet de ondergrond eventueel eerst behandeld worden met een primer. Middels airless spuiten wordt de gevelbekleding in ieder gewenste kleur gespoten. Uiteraard is het ook mogelijk om de gevelplaten of damwanden in de originele kleuren te spuiten.

Behandeling tegen mos en aanslag

Om nog langer een mooie gevel of damwanden te hebben, is het belangrijk deze regelmatig te onderhouden en te beschermen tegen externe invloeden zoals vuilaanslag of mos. Ons advies is dat wij circa eens per 2 jaar de gevelbekleding en wandplaten behandelen om aanhechting van mossen, algen en ander vuil te voorkomen.

Enkele projecten waarbij wij gevelcoating hebben toegepast

Hieronder ziet u enkele van onze projecten waarbij wij gevelcoating hebben toegepast.

Coating in heel Nederland

Wij werken op locatie door heel Nederland voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Niet alleen kunnen wij gevelcoating op uw pand of woning aanbrengen, wij zijn ook gespecialiseerd in;

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vaag dan geheel vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen