Gevelbehandeling

Door het klimaat in ons land, algen en roetaanslag door het verkeer wordt uw gevel sterk aangetast. Vooral vocht is de grootte boosdoener. Doordat het vocht in de gevels trekt, kan dit leiden tot; schimmel overlast, witte vlekken op de muur door zoutuitslag en vorstschade. Het is daarom van groot belang uw gevel te beschermen. Wij kunnen u hiermee helpen. Wij zullen eerst de gevel reinigen om het vuil van uw gevel te verwijderen. Daarna zullen wij uw gevel impregneren. Dit houdt in dat uw gevel in de toekomst beschermd blijft tegen vuil en vocht.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, bekijk hieronder dan één van onze diensten gevelreiniging en gevel impregneren.

Lees verder Gevelreiniging

Gevelreiniging

Uw gevel wordt vuil door onder andere; ons klimaat, algen en roetaanslag. De vervuiling is slecht voor uw gevel en daarnaast kan de waarde van uw woning hierdoor dalen. Het is daarom van belang uw gevel te reinigen. Wij helpen u hier graag bij.

Lees verder Gevel impregneren

Gevel impregneren

Het reinigen van uw gevel is stap 1, stap 2 is uw gevel te impregneren. Als er vocht in uw gevel trekt, kan dit leiden tot onder andere vorstschade en witte vlekken op de muur door zoutuitslag. Door uw gevel te impregneren beschermt u uw gevel.

Lees verder Uw pand weer als nieuw middels gevelcoating

Uw pand weer als nieuw middels gevelcoating

Middels gevelcoating, eventueel in combinatie met een behandeling tegen vocht en vuil, kan uw gevel er weer als nieuw uitzien!