Dakpannen leggen

Een fijn dak boven uw hoofd is erg belangrijk voor uw woonplezier. Het is dan ook belangrijk dat het dak met de juiste kennis en vaardigheden wordt gelegd. Ook wanneer uw dak toe is aan vervanging is het belangrijk dat dit met de juiste precisie gebeurt. Dakcoating Hilberts is specialist op het gebied van daken en kan ervoor zorgen dat u de komende jaren niet meer naar uw dak hoeft om te kijken. Wilt u nieuwe dakpannen laten leggen of een andere dak gerelateerde klus uit laten voeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom nieuwe dakpannen laten leggen

Het is belangrijk dat het dakpannen plaatsen op de juiste manier gedaan wordt. Het dak van uw huis is immers een belangrijke beschermingsfactor tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan kou, maar ook aan neerslag. Dankzij een goed dak boven uw hoofd, zit u lekker warm binnen. Het is van groot belang dat het leggen van een dak door iemand gebeurt die weet waar hij/zij aan begint. Nieuwe dakpannen leggen kunt u laten doen door Dakcoating Hilberts. Wilt u meer weten over het laten leggen van dakpannen? Of bent u op zoek naar advies over uw eigen dak? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook een nieuw pannendak leggen?

Bent u benieuwd hoe Dakcoating Hilberts u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, vraag een offerte aan en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

Voorbeelden van geplaatste dakpannen

Een nieuw dak op uw huis maakt een enorm verschil. Niet alleen bent u hierdoor beter beschermd tegen de weersomstandigheden, het ziet er ook nog eens fris uit. Dakcoating Hilberts heeft al vele projecten op zijn naam staan. Hieronder ziet u daar enkele voorbeelden van:

Voordelen van nieuwe dakpannen laten leggen

  • U kunt kiezen uit verschillende type dakpannen
  • Uw dak ziet er weer fris uit
  • Een schoon en representatief dak vergroot de verkoopbaarheid van uw woning en laat de woningwaarde stijgen
  • Dankzij een nieuw dak bent u weer beschermd tegen vocht en kou
  • De materialen die wij voor uw dak gebruiken zijn van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk
  • Wij denken graag met u mee en geven u advies op maat

Nieuwe dakpannen leggen of vervangen

Heeft u zelf een huis gebouwd, maar moet hier nog een dak op komen? Dan komen wij deze graag voor u leggen. Ook voor dakbehandeling of dakrenovatie kunnen wij langskomen. Zijn uw huidige dakpannen hoognodig aan vervanging toe of vindt u ze niet mooi? Dan kunnen wij deze voor u vervangen in iedere gewenste dakpan. Bij zowel het leggen van nieuwe dakpannen als het renoveren van het dak, zorgen wij voor een goede basis en kunt u ervan uitgaan dat de pannen weer jaren meegaan.

De kosten van dakpannen plaatsen

De kosten van dakpannen leggen hangt af van verschillende factoren. Zo heeft het onder andere te maken met het oppervlak van uw dak. Een groter dak zal leiden tot hogere kosten. Daarnaast zijn ook de materialen van de gekozen dakpannen van invloed. Ieder materiaal vergt namelijk een bepaalde manier van leggen. Ook factoren als bereikbaarheid en de hellingsgraad van uw dak spelen mee in de kosten. Wij komen dan ook graag een keer bij u langs om een vrijblijvende prijsopgave te maken. Zo weet u exact wat de kosten zullen zijn en kunt u op basis daarvan een keuze maken.

Over Dakcoating Hilberts

Dakcoating Hilberts is specialist op het gebied van daken in noord- en midden Nederland. U kunt bij ons terecht voor dakbehandeling en dakrenovatie. Bij dakbehandeling kunt u denken aan het dak laten impregneren of de dakpannen reinigen. Daarnaast is het niet altijd nodig om de dakpannen gelijk te vervangen. Wij kunnen wij ook een dakcoating aanbrengen zodat uw huidige dakpannen er weer als nieuw uit komen te zien. Hierdoor gaan ze jaren langer mee. Dakcoating Hilberts maakt uitsluitend gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke producten. Alle producten hebben dan ook een certificaat voor kwaliteitsmanagement en milieumanagement. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent, daarom denken wij graag met u mee.

Contact, informatie en advies

Wilt u dakpannen plaatsen op uw dak of wilt u uw huidige dakpannen vervangen? Dan bent u bij Dakcoating Hilberts aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan een fris dak boven uw hoofd en kunnen u ook adviseren in wat het beste bij uw situatie past. Wilt u meer weten over het laten leggen van dakpannen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

We nemen binnen 48 uur contact met u op!

× WhatsApp met ons!