Dakreiniging kosten

Door het vochtige klimaat in Nederland wordt uw dak snel vuil. Binnen een aantal jaar zit uw dak vol met groene aanslag, algen of korstmos. Hierdoor verliest uw huis zijn uitstraling en zal de waarde van uw woning dalen. Ook is de verontreiniging slecht voor de dakpan met als gevolg dat deze wordt aangetast.

Dakcoating Hilberts adviseert u om na het reinigen van uw dak, uw dakpannen eens in de 2 jaar te laten behandelen met een anti- alg en mos behandeling. Hiermee worden de aanzetten van schimmels en algen op tijd bestreden en houdt u uw dak langer schoon.

Met een anti-mos en algen behandeling verlengt u tevens ook de levensduur van uw dakpannen en behoudt uw huis zijn waarde. De kosten voor dakreiniging zullen beduidend lager zijn dan het aanschaffen en laten plaatsen van een nieuw pannendak.

Dakcoating Hilberts is expert op het gebied van dakreiniging en dakcoating. Dakcoating Hilberts beschikt over professionele apparatuur, jarenlange ervaring en werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten.

Bereken de Kosten van Dakreiniging

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het reinigen van uw dak? Het reinigen van uw dak kan bij Dakcoating Hilberts al vanaf € 5 per vierkante meter. Echter adviseren wij om uw dakpannen na reiniging te beschermen. Dakcoating Hilberts biedt twee behandelingen aan om uw dak jarenlang te beschermen tegen mosgroei, algen en groene aanslag:

Wilt u weten wat het kost om uw pannendak te laten reinigen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Dakcoating Hilberts. U ontvangt dan advies op maat en een helder overzicht van de kosten voor dakreiniging.

Offerte aanvragen voor Dakreiniging

Wilt u weten hoeveel het kost om uw dak te laten reinigen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan bij Dakcoating Hilberts en ontvang advies op maat. 

Offerte aanvragen

We nemen binnen 48 uur contact met u op!

× WhatsApp met ons!