Dakpannen laten reinigen in Overijssel

Dakpannen worden in de loop der tijd vuil en gaan verweren, vooral door de klimaatsinvloeden in ons land. Naast het risico op bijvoorbeeld lekkage door kapotte of aangetaste dakpannen, kan het zijn dat de waarde van uw woning in Overijssel daalt. U kunt de verwering van uw dakpannen voor zijn door uw dak te laten reinigen tegen mossen en algen. De kosten om uw dak te laten reinigen zullen waarschijnlijk een stuk lager uitpakken dan de aanschaf en plaatsing van een compleet nieuw dak met dakpannen.

Dakcoating Hilberts is expert op het gebied van dakreiniging en dakcoating in Overijssel. Reinigingswerkzaamheden voeren wij enkel uit met professionele apparatuur en milieuvriendelijke producten. Wij reinigen uw dak al vanaf 5 euro per vierkante meter!

Uw dak weer als nieuw

Het is niet nodig om nieuwe dakpannen te laten leggen om uw woning er weer fris uit te laten zien.

Voor

Na

Mossen en algen van uw dak laten verwijderen

Op de dakpannen van veel woningen en bedrijfspanden komen mossen en algen voor. Wanneer de pannen worden gereinigd, worden alle zichtbare mossen en algen verwijderd. Maar de sporen van mos en alg zitten dieper in de dakpan geworteld en kunnen niet zomaar verwijderd worden met een hogedrukreiniging. Om alle mossen en algen te verwijderen gebruiken wij algendoder, ook wel anti mos- en algenmiddel genoemd. Dit zal ook de overige kleine deeltjes grondig verwijderen, wat voorkomt dat de viezigheid gemakkelijk terugkeert op het dak.

Schoonmaken en impregneren van uw dak

Als het dak eenmaal volledig gereinigd en behandeld is met anti mos- en algenmiddel, doen wij vaak de aanbeveling uw dak ook te laten impregneren. Uiteraard adviseren wij u graag of dit in uw situatie nodig is of niet. De impregnatie zorgt ervoor dat het dak in de toekomst beschermd blijft tegen vuil en vocht. Lees meer over het laten impregneren van uw dak.

De specialist in dakcoating van Overijssel

In de loop van de tijd beginnen de dakpannen op uw dak vaak een wat doffere uitstraling te krijgen. Dit valt door de dakreiniging juist nog meer op. Daarom kunt u er na het reinigen ook voor kiezen om uw dakpannen te laten coaten. Er zijn verschillende kleuren en soorten coating voor dakpannen beschikbaar om de aantrekkelijkheid van uw woning aanzienlijk te vergroten. Dit tegen een fractie van de prijs van een nieuw pannendak. Lees meer over dakcoating.

Actief in heel de provincie Overijssel

Dakcoating Hilberts is actief in heel Overijssel met dakreiniging, dakimpregnatie en dakcoating in bijvoorbeeld Almelo, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Ommen, Steenwijk of Zwolle. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke producten. Voor al het werk dat wij al uitgevoerd hebben in Overijssel en in andere plaatsen, kunt u enkele van onze referenties bekijken.

Offerte voor dakreiniging in Overijssel

We nemen binnen 48 uur contact met u op!

× WhatsApp met ons!