Dakpannen laten reinigen in Friesland?

Dakpannen worden in de loop van de tijd vuil en gaan verweren, vaak door invloed van het klimaat in Nederland. Naast het risico op bijvoorbeeld lekkage door kapotte, aangetaste dakpannen, kan het zijn dat uw woningwaarde daalt. Met dakreiniging kunt u de verwering van de dakpannen voor zijn. De kosten om uw dak te laten reinigen zullen waarschijnlijk een stuk lager uitvallen dan de aanschaf en plaatsing van een compleet nieuw dak met dakpannen.

Dakcoating Hilberts is expert op het gebied van dakreiniging en dakcoating in Friesland. Wij reinigen enkel met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en professionele apparatuur. Uw dak kan al gereinigd worden vanaf 5 euro per vierkante meter!

 

Uw dak weer als nieuw

Het is niet nodig om nieuwe dakpannen te laten leggen om uw woning er weer fris uit te laten zien.

Algen en mossen verwijderen

Mossen en algen komen voor op de daken van veel woningen en bedrijfspanden. Wanneer het dak gereinigd wordt, worden alle zichtbare mossen en algen verwijderd. Maar sommige sporen van mos en algen zitten steviger in de dakpan en kunnen niet zomaar verwijderd worden met een reinigingsbeurt. Hiervoor gebruiken wij anti mos- en algenmiddel, ook wel algendoder genoemd. Dit sterke schoonmaakmiddel verwijdert ook de overige kleine deeltjes, wat voorkomt dat de mossen en algen gemakkelijk terugkeren op het dak.

Schoonmaak en impregnatie

Als het dak eenmaal volledig gereinigd en behandeld is met onder andere mos- en algenmiddel, bevelen wij vaak aan uw dak ook te laten impregneren. Uiteraard adviseren wij u graag of dit in uw situatie nodig is of niet. De impregnatie zorgt ervoor dat het dak in de toekomst beschermd blijft tegen vuil, vocht en verwering. Lees meer over het laten impregneren van uw dak.

De mooiste dakpannen van Friesland met dakcoating

In de loop der jaren krijgen de pannen op uw dak vaak een wat doffere uitstraling. Dit valt door de dakreiniging juist nog meer op. Daarom kunt u er na het reinigen ook voor kiezen om uw dakpannen te laten coaten. Er zijn verschillende kleuren en soorten coating voor dakpannen beschikbaar om de aantrekkelijkheid van uw woning aanzienlijk te vergroten. Het aanbrengen van dakcoating kan vaak tegen een fractie van de prijs van een nieuw pannendak. Lees meer over dakcoating.

Actief in heel de provincie Friesland

Dakcoating Hilberts is actief in heel Friesland met dakreiniging, dakimpregnatie en dakcoating. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke producten. Voor al het werk dat wij al uitgevoerd hebben in Friesland en andere plaatsen, kunt u enkele van onze referenties bekijken.

Offerte aanvragen

We nemen binnen 48 uur contact met u op!

× WhatsApp met ons!