Dakpannen laten reinigen in Groningen

Door invloed van het klimaat in Nederland worden dakpannen in de loop van de tijd vuil en gaan verweren. Naast het risico op bijvoorbeeld lekkage door kapotte, aangetaste dakpannen, kan het zijn dat de waarde van uw woning in Groningen daalt. Door uw dak te laten reinigen, kunt u de verwering van de dakpannen voor zijn. De kosten om uw dak te laten reinigen zullen waarschijnlijk een stuk lager uitpakken dan de aanschaf en plaatsing van een compleet nieuw dak met dakpannen.

Dakcoating Hilberts is expert op het gebied van dakreiniging en dakcoating in Groningen. Wij reinigen enkel met milieuvriendelijke producten en professionele apparatuur. Wij reinigen uw dak al vanaf 5 euro per vierkante meter!

Uw dak weer als nieuw

Het is niet nodig om nieuwe dakpannen te laten leggen om uw woning er weer fris uit te laten zien.

Verwijderen van algen en mossen

Op de daken van veel woningen en bedrijfspanden komen mossen en algen voor. Wanneer het dak gereinigd wordt, worden alle zichtbare mossen en algen verwijderd. Maar, de sporen van mos en algen zitten steviger in de dakpan en kunnen niet zomaar verwijderd worden met een reinigingsbeurt. Hiervoor gebruiken wij anti mos- en algenmiddel, ook wel algendoder genoemd. Deze zullen ook de overige kleine deeltjes grondig verwijderen, wat voorkomt dat de mossen en algen gemakkelijk terug kunnen keren op het dak.

Schoonmaken en impregneren

Als het dak eenmaal volledig gereinigd en behandeld is met onder andere mos- en algenmiddel, bevelen wij vaak aan uw dak ook te laten impregneren. Uiteraard adviseren wij u graag of dit in uw situatie nodig is of niet. De impregnatie zorgt ervoor dat het dak in de toekomst beschermd blijft tegen vuil en vocht. Lees meer over het laten impregneren van uw dak.

De mooiste dakpannen van Groningen met dakcoating

In de loop der jaren krijgen de dakpannen op uw dak vaak een wat doffere uitstraling. Dit valt door de dakreiniging juist nog meer op. Daarom kunt u er na het reinigen ook voor kiezen om uw dakpannen te laten coaten. Er zijn verschillende kleuren en soorten coating voor dakpannen beschikbaar om de aantrekkelijkheid van uw woning aanzienlijk te vergroten. Dit tegen een fractie van de prijs van een nieuw pannendak. Lees meer over dakcoating.

Actief in heel de provincie Groningen

Dakcoating Hilberts is actief in heel Groningen met dakreiniging, dakimpregnatie en dakcoating. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke producten. Voor al het werk dat wij al uitgevoerd hebben in Groningen en andere plaatsen, kunt u enkele van onze referenties bekijken.

Offerte voor dakreiniging in Groningen

We nemen binnen 48 uur contact met u op!

× WhatsApp met ons!