Dakpannen laten reinigen in Flevoland

Door de vele klimaatsinvloeden in Nederland, worden dakpannen door de jaren heen vies en gaan deze verweren. Naast het risico op bijvoorbeeld lekkage door kapotte of aangetaste dakpannen, kan het zijn dat de waarde van uw woning in Flevoland daalt. Door uw dak te laten behandelen tegen mossen en algen kunt u de verwering van uw dakpannen voor zijn. Ook zal het over de lange termijn een kostenbesparing opleveren. De kosten om uw dak te laten reinigen zullen namelijk een stuk lager uitpakken dan de aanschaf en plaatsing van een compleet nieuw pannendak.

Dakcoating Hilberts is expert op het gebied van dakreiniging en dakcoating in Flevoland. Reinigingswerkzaamheden voeren wij enkel uit met professionele apparatuur en milieuvriendelijke producten. Wij reinigen uw dak al vanaf 5 euro per vierkante meter!

Uw dak weer als nieuw

Het is niet nodig om nieuwe dakpannen te laten leggen om uw woning er weer fris uit te laten zien.

Mossen en algen laten verwijderen

Op de dakpannen van veel woningen en bedrijfspanden komen mossen en algen voor. Wanneer de dakpannen worden gereinigd worden alle zichtbare mossen en algen verwijderd. Maar de sporen van mos en alg zitten steviger in de dakpan en kunnen niet zomaar verwijderd worden met een hogedrukreiniging. Om alle mossen en algen te verwijderen gebruiken wij algendoder, ook wel anti mos- en algenmiddel genoemd. Deze reinigingsmethode zal ook de overige kleine mos- en algdeeltjes grondig verwijderen, wat voorkomt dat de viezigheid gemakkelijk terug zal keren op uw dak.

Schoonmaken en laten impregneren

Als het dak eenmaal volledig gereinigd en behandeld is met anti mos- en algenmiddel, doen wij vaak de aanbeveling uw dakpannen ook te laten impregneren. Uiteraard adviseren wij u graag of dit in uw situatie nodig is of niet. Het impregneren zorgt ervoor dat het dak ook in de toekomst tegen vuil en vochtbeschermd blijft . Lees meer over het laten impregneren van uw dak.

De mooiste dakpannen van Flevoland met dakcoating

In de loop van de tijd beginnen de dakpannen op uw dak vaak een wat doffere uitstraling te krijgen. Dit valt door de dakreiniging juist nog meer op. Daarom kunt u er na het reinigen ook voor kiezen om uw dakpannen te laten coaten. Er zijn verschillende kleuren en soorten coating voor dakpannen beschikbaar om de aantrekkelijkheid van uw woning aanzienlijk te vergroten. Dit tegen een fractie van de prijs van een nieuw pannendak. Lees meer over dakcoating.

Actief in heel Flevoland

Dakcoating Hilberts is actief in heel Flevoland met het reinigen van dakpannen, impregneren van daken en coating van dakpannen. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare producten. Voor een kijkje op het werk dat wij al uitgevoerd hebben in Flevoland en in andere plaatsen, kunt u enkele van onze referenties bekijken.

Offerte aanvragen

We nemen binnen 48 uur contact met u op!

× WhatsApp met ons!