Dakpannen laten coaten in Assen

Bent u woonachtig in de omgeving van Assen en wilt u uw dak laten coaten? Dakcoating Hilberts is dan het bedrijf dat tegen een scherp tarief uw dak kan reinigen en coaten. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en coaten van daken en kunnen uw dak meestal binnen 1 werkdag weer een frisse uitstraling geven. Bent u benieuwd naar ons werk? Neem gerust een kijkje in ons portfolio en zie het resultaat.

Uw dak weer als nieuw

Het is niet nodig om nieuwe dakpannen te laten leggen om uw woning er weer fris uit te laten zien.

Dakcoating: Uw dak weer als nieuw

Na verloop van tijd zit uw dak vol met algen en mos en verkleuren uw dakpannen door uv-straling. Het verkleuren van uw dak en de algen en mos zullen niet ten goede komen aan de uitstraling van uw huis. Uw dakpannen worden gevoeliger voor weersomstandigheden en uiteindelijk zullen er kleine haarscheurtjes ontstaan.

Een nieuw dak op uw woning of kantoor is al gauw een grote investering. Wij adviseren dan ook om uw dak te laten reinigen en coaten. Een dak reinigen en laten coaten is vele malen goedkoper en u bereikt hetzelfde resultaat “Uw dak weer als nieuw”. Na een uitgebreide reiniging zal er een beschermende laag dakcoating worden aangebracht. Dakcoating Hilberts reinigt uw dak met milieuvriendelijk producten (groene zeep) voor een langdurig en schoon resultaat. Dakcoating zorgt ervoor dat haarscheuren en oneffenheden worden geëgaliseerd. Uw dak wordt dankzij Dakcoating Hilberts jarenlang beschermd tegen mos, algen, uv-straling en wordt water en vuilafstotend gemaakt.

Dakcoating specialist in regio Assen

  • Betrouwbaar en vakkundig
  • Klantvriendelijk en meedenkend
  • Wij werken op milieuvriendelijke basis
  • Dakcoating in verschillende kleuren
  • Binnen 1 werkdag, uw dak als nieuw
  • Gratis vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

We nemen binnen 48 uur contact met u op!

× WhatsApp met ons!