Dakreiniging

Door het klimaat in ons land wordt uw dak vuil. Na enkele jaren zit uw dak vol met algen en mos, waardoor u een lelijke groene aanslag ziet. Uw huis verliest zijn uitstraling en de waarde van uw woning daalt. Ook is de verontreiniging slecht voor de dakpan met als gevolg dat deze wordt aangetast. De kosten voor dakreiniging zijn beduidend lager dan voor het aanschaffen en laten plaatsen van een nieuw pannendak.

Dakcoating Hilberts is expert op het gebied van dakreiniging en dakcoating. Wij reinigen alleen met milieuvriendelijke middelen en professionele apparatuur.

 

Verwijderen van mos en algen

Mos en algen komen veel voor op daken van woningen en bedrijfspanden. Met het reinigen van het dak worden zichtbare mossen en algen verwijderd, echter blijven de kleine deeltjes (sporen) achter op uw dak. Door deze niet te verwijderen zullen mossen en algen binnen een mum van tijd weer op uw dak terugkomen. Hiervoor gebruiken wij anti mos- en algenmiddel, ook wel algendoder genaamd. Deze zullen ook de overige kleine deeltjes grondig verwijderen.

Voor

Dakpannen laten coaten met dakcoating

Na

Dakpannen laten coaten met dakcoating

Impregneren na het schoonmaken

Als eenmaal het dak volledig gereinigd en behandeld is met onder andere mos- en algenmiddel, is het vaak aan te bevelen uw dak ook te impregneren. Uiteraard adviseren wij u graag of dit in uw situatie nodig is of niet. De impregnatie zorgt ervoor dat het dak in de toekomst beschermd blijft tegen vuil en vocht. Lees meer over het dak impregneren.

Uw dakpannen weer als nieuw met dakcoating

Als de dakpannen al een tijd op uw dak liggen, kunnen ze door de jaren heen een doffe uitstraling hebben gekregen. Doordat uw dak gereinigd is, valt dit nog meer op. Daarom kunt u er na het reinigen ook voor kiezen om uw dakpannen te laten coaten. Daarbij zijn er diverse soorten en kleuren dakcoating mogelijk. Zo vergroot u de aantrekkelijkheid van uw woning zonder dat al uw dakpannen vervangen hoeven te worden! Lees meer over dakcoating.

In heel Nederland actief

Dakcoating Hilberts is actief in heel Nederland met dakreiniging, dak impregneren en dakcoating. Bij onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke producten. Bekijk ook enkele van onze referenties voor voorbeelden van ons werk.

Vraag meer informatie of een offerte aan

Dakcoating Hilberts reinigt daken in heel Nederland. Meer weten over dakreiniging of een offerte aanvragen om uw dak te laten reinigen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen