Dak impregneren

Met het reinigen van uw dak verwijdert u vuil van uw dak, zoals mossen en algen. Uw dak blijft echter hierna niet beschermd tegen toekomstige weersomstandigheden. Door uw dak, afhankelijk van het soort dakpan, tweejaarlijks met anti-mos te behandelen of eenmalig te impregneren krijgen de dakpannen een beschermlaag. Deze impregneerlaag is vuil- en waterafstotend.

Ook uw dak laten impregneren?

Bent u benieuwd hoe Dakcoating Hilberts u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, vraag een offerte aan en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

Water resistent

Het impregneren van uw dak zorgt ervoor dat uw dak waterafstotend is. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat uw dak droog blijft, zodat deze niet kapot gaat door bijvoorbeeld vorst. Hierdoor hoeft u dus niet regelmatig kapotte dakpannen te vervangen.

Vuilafstotend

Als u uw dakpannen niet laat impregneren, dan geeft u vuil weer een kans om zich aan uw dak te hechten. Mossen en algen zullen hierdoor weer terug keren, met als gevolg dat het enkele jaren weer tijd is voor dakreiniging. Wij stellen daarom ook vaak voor om uw dak te impregeren, zodat vuil in de toekomst zich minder snel kan hechten aan uw dak.

Na het reinigen van uw dak

Is eenmaal uw dak gereinigd, dan kan het zijn dat uw dak er dof uitziet. De oorspronkelijke kleur is in de loop van de tijd verloren gegaan. Met het bevuilde dak viel dit niet op, maar, met het gereinigd dak des te meer. Uw dakpannen behandelen met dakcoating is de oplossing om weer goed voor de dag te komen. Wist u trouwens dat er zelfs een andere kleur coating kan worden aangebracht? Dit vergroot de aantrekkelijkheid en kan direct in het oog springen.

Vraag meer informatie of een offerte aan

Dakcoating Hilberts verzorgt het impregneren van daken in Noord en Midden Nederland. Meer weten over het laten impregneren van uw dak of een offerte aanvragen om uw dak te laten impregneren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

We nemen binnen 48 uur contact met u op!

× WhatsApp met ons!