Dakbehandeling

U wilt toch ook dat uw woning iets uitstraalt? Dit begint al bij het dak van uw woning. Het dak van een woning heeft veel te lijden onder de verschillende weersomstandigheden waar het elke dag mee te maken heeft. Denk hierbij niet alleen aan neerslag zoals; regen en sneeuw, maar ook aan temperatuur verschillen. Het gevolg van deze weersomstandigheden is dat uw dak grauw en vies wordt. De enige oplossing lijkt dan vaak om na verscheidende jaren van dakpannen te wisselen. Toch is dit niet altijd noodzakelijk en kunt u met een dakbehandeling ook weer jaren vooruit. Door uw dak grondig te reinigen, te impregneren of te laten coaten is uw dak weer zo goed als nieuw.

Dakpannen reinigen

Eerst wordt het dak volledig gereinigd door middel van een hogedrukspuit. Het vuil zoals bladeren, alg en mos wordt hiermee verwijderd van uw dak.

Dakpannen coaten met dakcoating

Is uw dak eenmaal gereinigd en behandeld met een anti alg/mos, dan zal als laatste de coating volgen. De dakcoating is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Dak impregneren

Door het klimaat in Nederland en de ligging van uw bedrijfspand of woning, ontstaan er algen op uw dak. Door uw dak te impregneren wordt ervoor gezorgd dat deze niet terugkeren.

Dakisolatie vanaf de buitenkant

Een effectieve manier om de warmte van uw woning te behouden zonder het interieur te verstoren. Biedt grondige isolatie en beschermt tegen weersinvloeden.

Complete service

Dakcoating Hilberts staat voor complete service. Naast dat wij de gewenste werkzaamheden uitvoeren dragen wij ook zorg voor het schoonmaken van windveren/goten, mee behandelen van reserve dakpannen en natuurlijk laten wij uw woning opgeruimd achter. Mochten er gebreken aan uw dak zijn, dan stellen wij u hiervan op de hoogte. U heeft dus geen nawerk meer nadat wij ons werk hebben uitgevoerd.

Wilt u meer weten hoe wij uw dak behandelen? Bekijk dan hieronder onze werkwijze:

Voordelen van dakcoating

  • De uitstraling van uw woning verbetert
  • De levensduur van de dakpannen wordt verlengd
  • Waardevermeerdering van de pannen en dus van uw woning
  • Algen en mossen maken minder snel kans op aanhechting
  • Vaak een goedkopere oplossing dan het leggen van nieuwe pannen

Voordelen van dakcoating

Dakreiniging en dakcoating in heel Nederland

Dakcoating Hilberts werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in Noord en Midden Nederland. Zo werken wij al jaren aan projecten dakcoating in Friesland, dakcoating in Groningen en dakcoating in Drenthe. Vanuit onze standplaats Hoogeveen werken wij ook veel voor opdrachtgevers in het midden van Nederland, zoals dakcoating in Overijssel, dakcoating in Gelderland en dakcoating in Utrecht.

Uw dak weer als nieuw!

Bent u benieuwd hoe Dakcoating Hilberts u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, vraag een offerte aan en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

× WhatsApp met ons!