Dakbehandeling

U wilt toch ook dat uw woning iets uitstraalt? Dit begint al bij het dak van uw woning. Het dak van een woning heeft veel te lijden onder de verschillende weersomstandigheden waar het elke dag mee te maken heeft. Denk hierbij niet alleen aan neerslag zoals; regen en sneeuw, maar ook aan temperatuur verschillen. Het gevolg van deze weersomstandigheden is dat uw dak grauw en vies wordt. De enige oplossing lijkt dan, om naar verscheidene jaren, de dakpannen te wisselen. Hiervoor hebben wij echter een goede en een voordeliger oplossing. Door uw dak grondig te reinigen, te impregneren of te laten coaten is uw dak zo goed als nieuw.

Lees verder Dakpannen reinigen

Dakpannen reinigen

Eerst wordt het dak volledig gereinigd door middel van een hogedrukspuit. Het vuil zoals; bladeren, alg en mos worden hierdoor verwijderd van uw dak.

Lees verder Dakpannen coaten met dakcoating

Dakpannen coaten met dakcoating

Is uw dak eenmaal gereinigd en behandeld met een anti alg/mos,dan zal als laatste de coating volgen. De dakcoating is in verschillende kleuren te krijgen.

Lees verder Dak impregneren

Dak impregneren

Door het klimaat in Nederland en de ligging van uw bedrijfspand of woning, ontstaan er algen op uw dak. Door uw dak te impregneren wordt ervoor gezorgd dat deze niet terug keren.

Complete service

Dakcoating Hilberts staat voor complete service. Naast dat wij de gewenste werkzaamheden uitvoeren dragen wij ook zorg voor het schoonmaken van windveren/goten , meebehandelen van reserve dakpannen en natuurlijk laten wij uw woning opgeruimd achter. Mochten er gebreken aan uw dak zijn, dan stellen wij u hiervan op de hoogte. U heeft dus geen nawerk meer nadat wij ons werk hebben uitgevoerd.

Wilt u meer weten hoe wij uw dak behandelen? Bekijk dan hieronder onze werkwijze:

Voordelen van dakcoating

  • De uitstraling van uw woning verbetert
  • De levensduur van de dakpannen wordt verlengd
  • Waardevermeerdering van de pannen en dus van uw woning
  • Algen en mossen maken minder snel kans op aanhechting
  • Veel goedkoper dan nieuwe pannen

Voordelen van dakcoating

Dakreiniging en dakcoating in heel Nederland

Dakcoating Hilberts werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in heel Nederland. Zo werken wij al jaren aan projecten in het Noorden van Nederland zoals dakcoating in Friesland, dakcoating in Groningen en dakcoating in Drenthe. Vanuit onze standplaats Hoogeveen werken wij ook veel voor opdrachtgevers in het midden van Nederland zoals dakcoating in Overijssel, dakcoating in Gelderland en dakcoating in Utrecht. Als specialist in het reinigen van dakpannen komen wij ook veel in de randstad en verzorgen wij dakcoating in Noord-Holland en dakcoating in Zuid-Holland.